Pankkipalvelumme sinulle

Perustimme Suomeen uuden ihmisläheisen pankin, Fellow Pankin. Tunsit meidät aiemmin nimillä Fellow Finance ja Evli Pankki. Yhdessä meillä on kymmenien vuosien kokemus suomalaisten kuluttajien ja yritysten pankki- ja rahoituspalveluiden tarjoamisesta sekä säästöjen hoitamisesta. Asioi suoraan netissä tai ota yhteyttä ja saat asiasi arkena päivässä kuntoon. Näin mutkatonta pankissa asiointi olisi pitänyt aina olla.

Tule asiakkaaksi

Tämän takia olemme paras pankki sinulle

Nopea ja mutkaton

Aloita säästäminen tai hae lainaa netissä, valmista päivässä

Kilpailukykyiset ehdot

Saat kunnon koron talletukselle ja reilun koron luotolle

Suomalainen pankki

Olemme luotettava ja vakavarainen pankki vuosien kokemuksella

Parasta palvelua

Lupaamme hoitaa asiasi kerralla kuntoon päivässä, ota yhteyttä

Näitä pankkipalveluita tarjoamme

Hae
lainaa

Vakuudetonta lainaa

Hae lainaa netissä muutamassa minuutissa ja voit saada rahat tilillesi arkisin jopa puolessa tunnissa. Lainaamme 30 000 € asti alkaen 7 % korolla. Laina-ajaksi voit valita jopa 15 vuotta. Tutustu myös hakemuksen liitteisiin sekä asiakkaiden yleisimpiin kysymyksiin.

Lue lisää

Yhdistä
lainasi

Yhdistä lainasi 30 000 € asti

Lainojen yhdistämisellä säästät rahaa ja selkeytät talouttasi. Hae yhdistelylainaa ja anna meidän maksaa pois vanhat lainasi ja osamaksusi. Tämän jälkeen sinulle jää jäljelle vain yksi edullinen luotto.

Lue lisää

Hae
luottokorttia

Vuosimaksuton kortti

Luottokortilla saat jopa 45 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kortti on Visa-luottokortti ja se toimii kaikkialla missä Visa käy maksuvälineenä. Saat kortin virtuaalisena päivässä käyttöön.

Lue lisää

Avaa
pankkitili

Tili päivässä käyttöön

Avaa maksuton pankkitili tänään netissä ja saat sen saman tien käyttöön. Jatkossa voit hoitaa, halutessasi, pankkitilisi raha-asioita näppärästi pelkällä puhelimella mobiilisovelluksemme kautta.

Lue lisää

Tee talletus
määräajaksi

Talletukselle jopa 3 % korko

Älä anna rahojesi lojua laiskana tilillä, vaan pane ne poikimaan. Talletusajan pituudesta riippuen saat korkoa 2,30 % - 3,00 %. Korkoa saat säännöllisesti aina vuoden välein talletukselle.

Lue lisää

Avaa
säästötili

Säästötilille korkoa 1,65 %

Säästötilillä ei ole minimitalletusta ja voit nostaa rahaa maksutta kuusi kertaa vuodessa. Olemme suomalainen pankki, joten täällä rahasi kuuluvat Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin.

Lue lisää

Fellow
Lasku

Shoppailijan paras kaveri

Fellow Laskulla voit maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Ostokselle saat aina 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Fellow Laskun löydät verkkokaupan maksuvalikoimasta.

Lue lisää

Helpoin tapa pankkiasiointiin

Mobiilipankissamme voit hoitaa asioitasi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lataa mobiilisovelluksemme ja pankkipalvelumme ovat aina puhelimen avauksen päässä.

Mobiilisovellus on saatavilla vain henkilöasiakkaille.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

lainaaja

Ja henkilökohtaista palvelua​

Meillä sinun palveleminen tarkoittaa kysymykseen vastaamista yhden työpäivän aikana ja mahdollisuutta hoitaa pankkiasiat ihmisen kanssa. Puhelimeen vastaamme ark. klo 9-18, viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä.