Pankkipalvelumme sinulle

Perustimme Suomeen uuden ihmisläheisen pankin, Fellow Pankin. Tunsit meidät aiemmin nimillä Fellow Finance ja Evli Pankki. Yhdessä meillä on kymmenien vuosien kokemus suomalaisten kuluttajien ja yritysten pankkipalveluiden tarjoamisesta ja säästöjen hoitamisesta. Asioi suoraan netissä tai ota yhteyttä ja saat asiasi päivässä kuntoon. Näin mutkatonta pankissa asiointi olisi pitänyt aina olla.

Avaa pankkitili

Tämän takia olemme paras pankki sinulle

Nopea ja mutkaton

Aloita säästäminen tai hae lainaa netissä, valmista päivässä

Kilpailukykyiset ehdot

Saat kunnon koron talletukselle ja reilun koron luotolle

Suomalainen pankki

Olemme luotettava ja vakavarainen pankki vuosien kokemuksella

Parasta palvelua

Lupaamme hoitaa asiasi kerralla kuntoon päivässä, ota yhteyttä

Näitä pankkipalveluita tarjoamme

Avaa
pankkitili

Pankkitilille korkoa 0,5 %

Avaa nostorajoitukseton pankkitili helposti netissä. Raha-asioitasi hoidat sujuvasti missä ja milloin vain mobiili- ja verkkopankissamme. Olemme turvallinen ja vakavarainen suomalainen pankki.

Avaa pankkitili

Hae
lainaa

Vakuudetonta lainaa

Hae lainaa netissä muutamassa minuutissa ja voit saada rahat tilillesi arkisin jopa puolessa tunnissa. Katso myös mitä liitteitä lainalle vaaditaan ja mitä lainanhakijat tavallisesti kysyvät.

Lue lisää

Yhdistä
lainasi

Yhdistä lainasi 30 000 € asti

Lainojen yhdistämisellä säästät rahaa ja selkeytät talouttasi. Hae yhdistelylainaa ja anna meidän maksaa pois vanhat lainasi ja osamaksusi. Tämän jälkeen sinulle jää jäljelle vain yksi edullinen luotto.

Lue lisää

Tee talletus
määräajaksi

Talletukselle jopa 2 % korko

Älä anna rahojesi lojua laiskana tilillä, vaan pane ne poikimaan. Talletusajan pituudesta riippuen saat korkoa 0,5 % - 2 %. Korkoa saat säännöllisesti aina kolmen kuukauden välein.

Lue lisää

Fellow
Lasku

Shoppailijan paras kaveri

Fellow Laskulla voit maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Ostokselle saat aina 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Fellow Laskun löydät verkkokaupan maksuvalikoimasta.

Lue lisää

Helpoin tapa pankkiasiointiin

Mobiilipankissamme voit hoitaa asioitasi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lataa mobiilisovelluksemme ja pankkipalvelumme ovat aina puhelimen avauksen päässä.

Mobiilisovellus on saatavilla vain henkilöasiakkaille.

Syötä puhelinnumerosi alla olevaan kenttään ja pyydä tekstiviesti, jossa on linkki mobiilisovellukseemme. Voit myös ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

+358

Kun tarvitset henkilökohtaista palvelua​

Meille asiakaspalvelu tarkoittaa lyhyitä jonotusaikoja puhelimessa, kysymyksiin vastaamista päivässä sekä mahdollisuutta hoitaa pankkiasiat ihmisen kanssa. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-18, viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.