Laina heti tilille ilman vakuuksia netistä

Valitse lainasumma

Valitse laina-aika

Kuukausierä
/kk

Laina on kertaluotto, jonka korko on yksilöllinen. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 € lainalle on 10 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9 % koron lisäksi 150 € nostopalkkio. Lainan kokonaiskustannukset ovat 9 463 €.

Lainaa 30 000 € asti | Alkaen 7 % korolla | Laina-aika jopa 15 vuotta | Luottopäätös heti

Kilpailukykyiset ehdot

Saat lainalle kohtuullisen koron ja ehdot, jotka joustavat tilanteesi mukaan

Suomalainen pankki

Olemme turvallinen suomalainen pankki kymmenien vuosien kokemuksella

Lyhyt käsittelyaika

Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille arkisin jopa puolessa tunnissa

Parasta asiakaspalvelua

Lupaamme hoitaa asiasi kerralla kuntoon päivässä, ota yhteyttä

Näin helposti haet lainaa

1.

Lainahakemus

Täytä lainahakemus netissä tai mobiilipankissamme muutamassa minuutissa

2.

Lainapäätös

Saat välittömästi alustavan lainapäätöksen antamiesi tietojen perusteella

3.

Lainatarjous

Lopullisen lainatarjouksen saat, kun toimitat meille pyydetyt lisätiedot

4.

Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilille yleensä samana päivänä

Nopein tapa hakea lainaa

Lataa mobiilipankkisovelluksemme, jonka kautta lainan hakeminen on nopeampaa ja helpompaa kuin verkkosivujen kautta. Jatkossa voit hallinnoida lainaasi puhelimella missä ja milloin vain.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

laina

Vinkkejä lainan hakemiseen

Kalliita pikalainoja kannattaa välttää viimeiseen asti, ellet ole täysin varma, että voit huoletta maksaa lainan pois ennen ensimmäistä eräpäivää. Perheen vuotuinen lomamatka, auton osto tai asunnon remontti on järkevää rahoittaa pitkäaikaisella lainalla. Lyhytaikaisella pikalainalla siirrät menopiikin turhaan seuraavalle kuukaudelle, jolloin rahallinen ahdistus ainoastaan siirtyy hetkellisesti. Maksuajaltaan pidempi lainamme, jopa 15 vuotta, on järkevämpi vaihtoehto tasoittamaan menoja pidemmälle aikavälille. Haastamme perinteiset kivijalkapankit nopeammalla tavalla hakea lainaa suoraan netistä sekä ulkomaalaiset kulutusluottopankit edullisuudella. Meillä lainahakemuksen tekee netissä minuuteissa ja rahat tulevat arkena tilille jopa puolessa tunnissa. Asiakaspalvelumme on auki aamusta iltaan, myös lauantaisin. Lainan hakeminen on helppoa ja sitä voi hakea vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olemme turvallinen suomalainen pankki.

Täytä lainahakemus netissä tai kirjautuneena verkko- tai mobiilipankissamme. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja saat hakemukselle aina luottopäätöksen. Tavallisesti pyydämme hakemuksen jättämisen jälkeen sinua vielä varmistamaan tulosi joko palkkatositteen, tiliotteen tai eläkepäätöksen avulla. Saat lopullisen lainapäätöksen heti tulotiedon varmistuksen jälkeen. Vastaathan myös puhelimeen, mikäli meille tulee kysyttävää lainahakemukseesi liittyen. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen maksamme lainan tilillesi arkisin toimistoaikana.

Me uskomme reiluun luotonantoon. Meille tämä tarkoittaa perusteellista velallisen maksukyvyn sekä taloudellisen tilanteen selvittämistä ja vastavuorona joustavia lainaehtoja ja kohtuullisia lainakorkoja. Voit hakea lainaa, mikäli olet yli 20-vuotias vakituisesti Suomessa asuva, luottotietosi ovat kunnossa, sinulla ei ole perinnässä avoimia saatavia ja pystyt todentamaan meille ilmoittamat säännölliset tulosi, jotka riittävät elämiseen lainan lyhentämisen kanssa.

Lainan korko on aina yksilöllinen. Kaikki lainahakemuksella ilmoittamasi tiedot vaikuttavat tekemäämme luottoarvioon ja siten lainan korkoon. Lähtökohta on, että mitä todennäköisemmin pystyt maksamaan lainan moitteetta takaisin, sitä pienempi lainan korko on ja toisinpäin. Vain täyttämällä lainanhakemuksen voit saada selville lainasi koron. Kuitenkaan lainahakemuksen jättäminen ei sido sinua nostamaan kyseistä lainaa, vaan voit perua hakemuksen helposti lainatarjouksen jälkeen ja saatuasi tiedon paljonko juuri sinun lainasi korko tulisi olemaan. Muista myös, että matalimman koron laina ei aina tarkoita sitä, että laina olisi kokonaisuudessaan edullisin. Tarkista aina lainasta maksettavan koron lisäksi lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää lainan kaikki kustannukset: nimelliskoron, avausmaksun, kuukausimaksut ja muut mahdolliset kulut.

Myönnämme lainaa 1 000 eurosta 30 000 euroon. Lopullisen myönnettävän lainan koko perustuu ilmoittamiisi lainahakemustietoihin. Emme osaa ennalta sanoa minkälaista luottoa juuri sinä voit saada. Helpoin tapa selvittää myönnettävän lainan suuruus on täyttää lainahakemus verkkopalvelussamme. Pelkkä hakemus ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit perua hakemuksen helposti lainatarjouksen saatuasi.

Voit hakea lainaa jopa 15 vuoden laina-ajalla. Laina-ajan kanssa on parempi valita hieman pitkä maksuaika kuin juuri sopiva. Tiivis laina-aika ja iso kuukausierä voi ajaa kohtuuttomaan ahdinkoon tulojen tippuessa. Sopiva kuukausierä on sellainen, että sinulle jää lainakulujen jälkeen rahaa arjen asioihin ja voit nauttia elämästä ilman jatkuvaa huolta. Siksi suosittelemme valitsemaan pitkän laina-ajan, ehkä hieman pidemmän kuin alun perin ajattelitkaan, jotta et turhaan laita itseäsi takaisinmaksujen kanssa ahdinkoon. Meillä voit milloin tahansa maksaa koko lainan kerralla takaisin, eli et ole sidottu pitkään laina-aikaan.

Kyllä voit. Yksi etumme on lainahakemuksen lyhyt käsittelyaika. Meillä saat luottopäätöksen heti ja parhaassa tapauksessa, kun hakemuksella on kaikki kunnossa, lainan heti tilille arkena toimistoaikana. Myönnetyt lainat tilitämme aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, jossa luotonmyöntäjä ei vaadi lainalle vakuutta. Vakuus on omaisuutta, joka siirtyy luotonmyöntäjä haltuun lainan maksuna, mikäli lainansaaja ei voi maksaa lainaansa takaisin. Me emme vaadi lainallemme vakuutta tai takaajaa.

Voit hakea lainaa netistä. Olemme täysin digitaalinen pankki ja tarjoamme lainaa vain netissä. Voit jättää lainahakemuksen helposti muutamassa minuutissa verkkopalvelussamme omalta kotisohvalta.


Katso myös mitä muuta tarjoamme

Apua lainahakemukseen?​

Ota meihin yhteyttä ja autamme lainahakemuksen kanssa. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-18 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä.