Luottokortti heti käyttöön

Luottokortillamme saat ostokselle jopa 45 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Korttimme on Visa-luottokortti, joten se toimii kaikkialla missä Visa käy maksuvälineenä. Saat päivässä käyttövalmiin korttimme virtuaalisen puhelimeesi ja muutamassa arkipäivässä fyysisen kortin postitse kotiisi.

Vuosimaksuton Visa-kortti | Korko alkaen 9,9 % + 3 kk Euribor | Luottoraja 1 500 €

Hae korttia

Voit hakea korttia vain Fellow Pankki -mobiilisovelluksessamme: lataa ensin sovellus, jos sinulla ei sitä vielä ole.

Tässä paras luottokortti

Vuosimaksuton

Luottokortissa ei ole kiinteää vuosimaksua. Saat ostokselle jopa 45 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Heti käyttöön

Hae korttia Fellow Pankki -sovelluksesta, jonka löydät sovelluskaupasta. Saat kortin heti käyttöösi.

Virtuaalinen

Voit maksaa luottokortilla suoraa puhelimella ilman fyysistä korttia. Saat toki aina myös fyysisen kortin.

Visa-luottokortti

Voit käyttää luottokorttia laajasti ympäri maailmaa ja nettiä, kaikkialla missä Visa-luottokortit käyvät.

Näin haet luottokorttia

Hae luottokorttia lataamalla mobiilisovelluksemme. Saat mobiilisovelluksessa virtuaalisen luottokortin heti puhelimeesi. Toimitamme myöhemmin myös fyysisen kortin kotiisi.

Syötä puhelinnumerosi alla olevaan kenttään ja pyydä tekstiviesti, jossa on linkki mobiilisovellukseemme. Voit myös ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Kysyttävää luottokortista?​

Ota yhteyttä ja autamme luottokortin hakemisessa. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-18, viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Epäiletkö korttisi kadonneen tai tulleen varastetuksi?​

Jos korttisi katoaa, varastetaan, jää automaattiin tai huomaat outoja ostotapahtumia, sulje korttisi heti mobiilisovelluksessa ja tee reklamaatioilmoitus alla olevasta Sulje korttisi -painikkeesta. Tämä ilmoitus sulkee korttisi automaattisesti. Voit myös sulkea korttisi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.


Sulje korttisi

Tietoa luottokortista

Luottokortilla ostat luotolla. Tämä tarkoittaa sitä, että saat luottokortilla tehdylle ostokselle maksuaikaa, joka on tavallisesti korotonta ja kulutonta. Meillä saat ostokselle jopa 45 vuorokautta maksuaikaa. Nykypäivänä luottokortti voi olla fyysinen kortti lompakossa tai virtuaalinen kortti esimerkiksi puhelimessa tai kellossa. Luottokortissamme yhdistyy fyysinen ja virtuaalinen kortti. Meillä saat virtuaalisen luottokortin heti käyttöön ja voit liittää sen mobiililompakkoon sekä maksaa ostoksia kortilla jo saman päivän aikana. Toimitamme myöhemmin myös fyysisen luottokortin kotiisi. Luottokorttimme on Visan, jolloin voit käyttää korttia maksutapana kaikkialla missä Visa toimii; eli yli 46 000 000 kauppapaikassa ympäri maailmaa.

Virtuaalinen luottokortti tarkoittaa sitä, että luottokortti on digitaalisessa muodossa, eikä fyysisenä korttina lompakossa. Virtuaalisen luottokortin saat heti käyttöön ja voit liittää sen mobiililompakkoon parilla klikkauksella. Virtuaalisen kortin käyttö ja hallinta onnistuu mobiilisovelluksessamme. Meiltä saat aina myös fyysisen luottokortin virtuaalisen kortin rinnalle.

Voit hakea luottokorttia mobiilisovelluksessamme. Lataa ensin sovelluksemme puhelimesi sovelluskaupasta. Tee vahva tunnistautuminen ja ota sovellus käyttöön. Tämän jälkeen voit jättää korttihakemuksen. Jos hakemuksessa on kaikki kunnossa, saat virtuaalisen kortin käyttöösi heti. Toimitamme myös fyysisen kortin postitse kotiisi myöhemmin.

Kyllä. Saat virtuaalisen luottokortin heti käyttöön positiivisen luottohakemuksen jälkeen.

Luottokortin voi saada vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus eikä maksuhäiriömerkintää.

Opiskelija voi saada luottokortin meiltä. Lataa mobiilisovelluksemme, täytä sovelluksessa korttihakemus ja näet saatko luottokortin.

Paras luottokortti riippuu käyttäjän arvostamista ominaisuuksista ja käyttötavasta. Uskomme, että vuosimaksuton luottokorttimme on paras luottokortti.

Fyysisen luottokortin hakeminen onnistuu mobiilisovelluksessa. Toimitamme kortin hakijan viralliseen kotiosoitteeseen.

Luottokortti aktivoidaan mobiilisovelluksessa.

Luottokortin omistaminen on ilmaista, koska maksat kortista vain luottoa käyttäessä. Luoton maksuaika on korotonta ja kulutonta.

Luottokortin korko on henkilökohtainen ja pyörii välillä 9,9 % - 19,9 % plus kolmen kuukauden Euribor, kuitenkin enitään 19,9 %.

Lanseeraamme luottokortin palkitsemisohjelman vuonna 2023.

Voit tarkastaa PIN-koodisi koska vain näppärästi mobiilisovelluksessa.

Voit käyttää luottokorttia kaikkialla missä Visa käy maksuvälineen; eli yli 46 000 000 kauppapaikassa ympäri maailmaa ja verkossa.

Luottokortin luottoraja on tyypilliseti 1 500 euroa. Voit korottaa luottorajaa myöhemmin.

Luottokortilla voit nostaa käteistä. Nostamiseen tarvitset PIN-koodin, joka löytyy mobiilisovelluksesta.

Ostokset näkyvät mobiilisovelluksessa. Ottamalla puhelimessasi sovelluksen ilmoitukset käyttöön saat ilmoituksen, kun korttia käytetään.

Voit käyttää luottokortin credit ja debit -ominaisuuksia shoppailessasi verkossa. Maksaminen molemmilla tavoilla on käyttökokemuksena samanlainen.

Apple ja Google Pay lanseerataan kortille myöhemmin. Ominaisuudet tulevat lanseerauksen jälkeen saataville mobiilisovelluksessa.

Voit liittää luottokortin tiedot MobilePayhin mobiilisovelluksesta.

Luottokortti toimii ympäri maailmaa yli 200 maassa, kaikkialla, missä Visa toimii.

Hävinneen tai varastetun luottokortin voi sulkea pysyvästi tai tilapäisesti mobiilisovelluksessa. Kortin sulkeminen estää kortin käytön siitä hetkestä eteenpäin. Mikäli kortti löytyy myöhemmin, tilapäisen sulun voi poistaa samasta paikasta. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää sovellusta, soita asiakaspalveluumme.

Voit myös sulkea luottokortin tästä linkistä. Suljemme kortin heti, kun olemme saaneet sulkuilmoituksesi.

Luottokortin liittäminen suoratoistopalveluihin onnistuu mobiilisovelluksessa.

Ostopäivän ja Visalle ostoksen rekisteröitymisen välillä voi olla muutama päivä, jonka aikana valuuttakurssi voi muuttua. Ero johtuu myymälästä ja heidän sopimuksestaan Visan kanssa. Näitä sääntöjä sovelletaan kaikkiin Visa-kortteihin.

Jos huomaat veloituksen, jota et tunnista, sulje luottokortti mobiilisovelluksessamme ja soita asiakaspalveluumme.

Osto käsiteltiin, mutta vastausaika oli liian pitkä, joten terminaali hylkäsi maksun. Tämä oston esto poistetaan automaattisesti seitsemän päivän kuluessa.

Voit käyttää luottokorttia kaikkialla, missä Visa käy maksutapana. Muissa valuutoissa kuin euroissa tehtyihin ostoksiin lisätään hinnaston mukainen kulu.

Ensisijainen tavoitteemme on tehdä verkkomaksamisesta turvallista ja helppoa. Tärkeintä turvallisessa verkkomaksamisessa on estää korttisi luvaton käyttö. Tämä tarkoittaa sitä, että verkko-ostoksen yhteydessä sinut voidaan ohjata ylimääräisen tarkistuksen kautta vahvistaaksesi henkilöllisyytesi mobiilisovelluksemme avulla. Tämä auttaa meitä varmistamaan, että olet sinä, ja näin suojaamaan sinua paremmin petoksilta. Luottokortin käyttäjänä verkkotapahtumasi on turvattu Visalla. Lue lisää ostoturvasta Visan verkkosivulta: https://www.visa.fi/fi_FI/maksa-visalla/automaattinen-turva1.html.

Ei, palvelu on ilmainen.

Luottokortilla tehty verkko-ostos vahvistetaan mobiilisovelluksessamme. Avaa sovellus ja sovellus näyttää suoraan hyväksyttävän ostoksen tiedot ja voit hyväksyä ostoksen napin painalluksella. Erillistä vahvaa tunnistautumista ei tarvita.

Vaatimus koskee kaikkia yli 30 euron suuruisia verkko-ostoja. Lisäksi vahvistus tarvitaan, kun pienien toistuvien maksujen yhteenlaskettu summa on yli 100 euroa, tai toistojen määrä on enemmän kuin viisi.

Visa on luonut tietoturvapalvelun, joka auttaa vahvistamaan henkilöllisyytesi verkko-ostoksen yhteydessä. Kun teet verkko-ostoksen luottokortilla sinut voidaan ohjata vahvistamaan henkilöllisyytesi mobiilisovellukseemme. Turvapalvelu vahvistaa meille, että olet sinä ja ehkäisee siten petoksia.

Turvapalvelun avulla luodaan ylimääräinen suojakerros, joka estää Visa-luottokorttisi laittoman käytön verkko-ostoksia tehtäessä. Turvallisuuspalvelu vahvistaa henkilöllisyytesi ja mikä tärkeintä, estää petokset.

Kyllä. Kaikki luottokortin ja henkilöllisyyden vahvistamiseen liittyvät tiedot lähetetään aina salattuina, eikä kortin tietoja ikinä tallenneta sovellukseen tai mobiililaitteeseen.

Kaikki ostokset ovat turvattu automaattisesti kaikilla kauppiailla, joilla Visa on käytössä maksutapana. Ostoksen yhteydessä sinut voidaan ohjata vahvistamaan henkilöllisyytesi petosten estämiseksi. Jos näet verkkokaupassa Visa Secure Badge -logon, se käyttää tietoturvapalvelua.

Luottokortti toimii tavallisesti, vaikka verkkokauppias ei käytä suojauspalvelua, eli Visa Secure -ohjelmaa. Kauppa on edelleen suojattu useilla turvatoimenpiteillä, ja petosten mahdollisuus on minimaalinen.

Pyydämme tarvittaessa sinua vahvistamaan ostoksesi mobiilisovelluksemme kautta. Sovellus avataan biometrisella tunnistautumisella tai PIN-koodilla. Sovellus ehdottaa automaattisesti tehdyn ostoksen hyväksymistä.

Kun olet valmis maksamaan ostoksesi, siirry kauppiaan kassasivulle. Maksaessasi ostosta voit joutua vahvistamaan henkilöllisyytesi. Tämä ylimääräinen varotoimi on tärkeää silloin, kun korttisi ei ole läsnä auttaen varmistamaa, että henkilö kuka käyttää korttia on sinä.

Turvallisuuspalvelun logo tarkoittaa, että Visa auttaa siirtämään tiedot verkkokauppiaan ja meidän välillämme. Visa-logo antaa varmuuden siitä, että ostos on turvallinen.

Kaikki luottokortilla tehdyt ostokset ovat EU:n PSD2-direktiivin mukaisia.



Hae korttia

Katso mitä muuta tarjoamme



Issuer Statement

This Visa card is issued by Transact Payments Malta Limited pursuant to licence by VISA Europe Limited. Transact Payments Malta Limited is duly authorised and regulated by the Malta Financial Services Authority as a Financial Institution under the Financial Institution Act 1994. Registration number C 91879.