Määräaikaistalletus - Korko jopa 2,55 %

Valitse talletussumma

Valitse talletusaika

Korko
Tuotto

Älä anna rahojesi lojua laiskana tilillä, vaan pane ne poikimaan. Määräaikaistalletus on helppo tapa laittaa ylimääräiset varat kasvamaan korkoa. Voit valita talletusajan vapaasti 6 - 36 kuukauden väliltä. Talletusajan pituudesta riippuen saat korkoa 1,75 % - 2,55 % ja sitä maksetaan sinulle kolmen kuukauden välein. Talletukset kuuluvat Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin 100 000 euroon asti.

Korkea korkotuotto

Saat talletukselle jopa 2,55 % koron riippuen talletuksen pituudesta

Suomalainen pankki

Valitse säästämiseen kaveriksesi luotettava suomalainen pankki

Helppokäyttöinen palvelu

Voit tehdä talletuksen helposti netissä, vaikka kotisohvalta käsin

Tasainen korkotuotto

Maksamme korkoa säännöllisesti aina kolmen kuukauden välein

Helpoin tapa tehdä määräaikaistalletus

Mobiilipankissamme voit tehdä ja hallita määräaikaistalletustasi missä ja milloin vain. Lataa mobiilisovelluksemme ja pankkipalvelumme ovat aina puhelimen avauksen päässä.

Mobiilisovellus on saatavilla vain henkilöasiakkaille.

Syötä puhelinnumerosi alla olevaan kenttään ja pyydä tekstiviesti, jossa on linkki mobiilisovellukseemme. Voit myös ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Määräaikaistalletus 2023

Määräaikaistalletus on pankkitilille tehtävä talletus, jossa talletusta ei voida vapaasti nostaa kesken talletusajan. Määräaikaistilille maksetaan yleensä käyttötiliä korkeampaa korkoa. Tavallisesti korko on sitä suurempi, mitä pidemmäksi ajaksi talletus tehdään. Talletus suomalaisessa pankissa on turvallinen tapa saada rahoilleen tuottoa, koska talletus kuuluu 100 000 euroon asti Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin.

Määräaikaistalletus on suosittu sijoituskohde suomalaisten keskuudessa turvallisuuden takia. Sijoituskohteena määräaikaistalletus soveltuu erinomaisesti tilanteeseen, jossa on hetkellisesti ylimääräistä rahaa, jota kuitenkin tiedetään tarvitsevan varmasti tietyn ajan päästä. Tällöin ylimääräiselle rahalle ei ole järkevää ottaa isoa riskiä sen menettämisestä, joten Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin kuuluvan talletuksen tekeminen voi olla järkevää. Talletussuojajärjestelmän takia määräaikaistalletus toimii myös epävakaassa maailmantilanteessa matalariskisenä sijoituskohteena ja lähtökohtaisesti tuottaa odotetun tuoton.

Määräaikaistalletuksen korko riippuu meillä siitä, kuinka pitkäksi ajaksi haluat talletuksen tehdä. Tällä hetkellä talletuksen korko asettuu välille 1,75 % - 2,55 %. Voit sivun alussa olevalla laskurilla laskea, miten korko muuttuu talletusajan muuttuessa.

Minimitalletus on 500 euroa.

Voit valita sinulle sopivan talletusajan 6 ja 36 kuukauden väliltä.


Tee talletus


Lue lisää palveluistamme

Apua määräaikaistalletukseen?

Ota meihin yhteyttä ja autamme määräaikaistalletuksen tekemisessä. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-18 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Hoidetaan asiasi yhdessä kuntoon.