Kulutusluotto heti tilille
ilman vakuuksia netistä

Kulutusluotto 30 000 euroon asti alkaen 7 prosentin korolla. Voit valita kulutusluotolle kukkaroosi sopivan kuukausierän. Täytä luottohakemus netissä muutamassa minuutissa ja voit parhaassa tapauksessa saada kulutusluoton heti tilille samana päivänä. Meillä kulutusluotto on vakuudeton, etkä myöskään tarvitse lainalle takaajia. Hae kulutusluottoa kotimaisesta ja turvallisesta pankista reilulla korolla sekä joustavilla ehdoilla.

Kulutusluotto alk. 7 % korolla

Kilpailukykyiset ehdot

Saat lainalle hyvän koron ja ehdot, jotka joustavat tilanteesi mukaan

Suomalainen pankki

Olemme turvallinen pankki kymmenien vuosien kokemuksella

Lyhyt käsittelyaika

Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille arkisin jopa puolessa tunnissa

Parasta asiakaspalvelua

Lupaamme hoitaa asiasi kerralla kuntoon päivässä, ota yhteyttä


Vakuudeton kulutusluotto

Kulutusluotto tarkoittaa lainaa, jota haetaan kulutukseen, kuten lomamatkoihin, kodin kunnostukseen tai auton ostoon. Kulutusluotto haetaan tavallisesti internetin välityksellä hakemisen nopeuden ja helppouden takia. Kulutusluotto on yleensä vakuudeton laina, mikä tarkoittaa, että lainan saamiseksi ei tarvitse antaa vakuutta, kuten esimerkiksi omaa asuntoa. Kulutusluoton takaisinmaksuaika voi vaihdella lainaajan mukaan, mutta se on yleensä useita vuosia. Osalla luottoyhtiöistä kulutusluottojen suurimmat lainasummat voivat nousta jopa 50 000 euroon.

Kulutusluoton saamiseksi sinun on yleensä täytettävä tiettyjä ehtoja, kuten oltava tarpeeksi vanha, oltava vakituinen asukas Suomessa ja oltava riittävästi tuloja takaisinmaksua varten. Luottoyhtiöt arvioivat yleensä luottokelpoisuutta, joka perustuu maksuhistoriaan, tuloihin ja velkoihin.

Kun haet kulutusluottoa, tutki ensin pankkeja ja vertaile luottoehtoja sekä korkoja. Tämän jälkeen täytä lainahakemus netissä. Lähetä tarvittavat liitteet, kuten palkkakuitit tai tiliotteet. Luottoyhtiö tarvitsee nämä tiedot arvioidakseen takaisinmaksukykyäsi. Odota kulutusluoton hyväksymistä. Hyväksymisaika voi vaihdella yhtiön mukaan, mutta yleensä se kestää muutaman päivän. Kun kulutusluotto on hyväksytty, allekirjoita lainasopimus ja palauta se luottoyhtiölle. Tämän jälkeen kulutusluotto siirretään tilillesi.

Kulutusluotot voivat tarjota joustavuutta henkilökohtaisten tarpeiden rahoittamiseen, mutta on tärkeää muistaa, että lainaa on maksettava takaisin sovitun ajanjakson sisällä ja että siihen liittyy yleensä korkoja ja muita maksuja. Ennen kuin haet kulutusluottoa, varmista, että taloudellinen tilanteesi mahdollistaa takaisinmaksun ilman ongelmia.

Kulutusluottoja vertailemalla voi saada jopa satojen euron vuosisäästöt. Suosituimmat ja edullisimmat kulutusluottotarjoajat löydät helposti verkosta ja erilaisilta vertailusivustoilta. Vertailussa keskeistä on selvittää kulutusluoton todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki muut maksut, kuten esimerkiksi kuukausittaisen tilinhoitomaksun ja luoton avauspalkkion, ja näin toimii ainoana oikeana mittarina rahan hinnalle. Todellinen vuosikorko pitäisi löytyä luottoyritysten verkkosivuilta sekä luottohakemuksen yhteydessä selkeästi kerrottuna.


Hae lainaa


Tutustu myös mitä muuta tarjoamme