Luotto heti tilille netistä

Tarjoamme netissä luottoa 30 000 € asti alkaen 7 % korolla. Saat luottopäätöksen heti hakemuksen jälkeen. Mikäli päätät hyväksyä tarjouksen, saat rahat tilillesi arkena jopa saman päivän aikana. Luoton hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit rauhassa miettiä asiaa tarjouksen saatuasi.

Moni meistä tarvitsee luottoa aika ajoin. Luottoa ei kuitenkaan kannata ottaa huoletta. Mieti aina sen tarpeellisuutta ja omaa maksukykyä. Mikäli säästäminen ja hankinnan lykkääminen ei ole vaihtoehto, meiltä saa luottoa kohtuullisella korolla ja lompakkoon sopivalla maksuajalla.

Luottoa nopeasti ja helposti

Kilpailukykyiset ehdot

Saat luotolle hyvän koron ja ehdot, jotka joustavat tilanteesi mukaan

Suomalainen pankki

Olemme turvallinen pankki kymmenien vuosien kokemuksella

Lyhyt käsittelyaika

Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille arkisin jopa puolessa tunnissa

Parasta asiakaspalvelua

Lupaamme hoitaa asiasi kerralla kuntoon päivässä, ota yhteyttä

Tietoa luotosta

Luoton korko riippuu monista eri tekijöistä, kuten luoton suuruudesta, laina-ajan pituudesta, lainanantajan riskiprofiilista ja yleisestä markkinatilanteesta. Luoton korko voidaan ilmaista joko kiinteänä tai vaihtuvana.

Kiinteä korko tarkoittaa sitä, että korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua esimerkiksi markkinoiden korkotason tai inflaation muutosten mukaan. Tyypillisesti luoton korko ilmoitetaan todellisena vuosikorkona, joka kattaa kaikki luoton kulut ja korot.

On tärkeää muistaa, että luoton korko voi vaikuttaa merkittävästi luoton kokonaiskustannuksiin, joten luotonantajan vertailu ja kilpailuttaminen voi auttaa löytämään parhaan mahdollisen koron. Pankissamme luottojen korkot alkavat 7 prosentista.

Tässä muutamia vinkkejä luoton hakemiseen

1. Vertaile eri luottoja

Ennen kuin haet luottoa, vertaile eri luottojen korkoja ja muita ehtoja. Vertailu voi auttaa sinua löytämään edullisimman vaihtoehdon.

2. Tarkista oma taloudellinen tilanne

Mieti, kuinka paljon pystyt maksamaan takaisin kuukausittain. Tämä auttaa välttämään taloudellisia ongelmia ja maksuhäiriöitä.

3. Hae luottoa luotettavasta paikasta

Tutustu eri lainanantajiin ja valitse sellainen, joka tarjoaa luottoa kohtuullisella korolla. Huomioi myös luottoyrityksen maine.

4. Täytä luottohakemus huolellisesti

Täytä hakemus huolellisesti ja tarkasti. Tämä auttaa välttämään mahdollisia virheitä ja nopeuttaa luoton käsittelyprosessia.

5. Lue luottoehtojen yksityiskohdat

Lue huolellisesti lainaehtojen yksityiskohdat, jotta ymmärrät luoton kokonaiskustannukset ja maksuohjelman. Näin vältyt yllätyksiltä.

6. Käytä luottoa vastuullisesti

Muista käyttää luottoa vastuullisesti ja vain tarpeellisiin kuluihin. Älä ota liikaa luottoa tai käytä sitä turhuuksiin, sillä tämä voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin tulevaisuudessa.

Luoton saamisen nopeus riippuu useista tekijöistä, kuten lainanantajasta, luoton määrästä, käyttötarkoituksesta ja hakemuksen täyttöasteesta. Joissakin tapauksissa voit saada luoton jopa samana päivänä, kun taas toisissa tapauksissa käsittely voi kestää useita päiviä tai jopa viikkoja. Tavallisessa tapauksessa hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen meiltä saa luoton arkena heti tilille, kun hakemuksella on kaikki kunnossa.


Hae lainaa


Tutustu myös mitä muuta tarjoamme