Pikalaina on netistä heti
tilille saatava laina

Pikalaina tarkoittaa lyhytaikaista vakuudetonta pienlainaa, jossa luottopäätöksen voi saada muutamassa minuutissa. Pikalainan takaisinmaksuaika on tavallisesti muutamasta päivästä muutamaan kuukauteen, ja se maksetaan takaisin yhdessä erässä. Pikalainat ovat yleensä kalliimpia kuin perinteiset pankkilainat, sillä niiden korko- ja käsittelykulut ovat usein korkeampia. Pikalainan ottamista kannattaa harkita tarkkaan ja vertailla eri vaihtoehtoja.

Hae mielummin kotimaisesta pankista vakuudetonta lainaa 30 000 € asti alk. 7 % korolla. Luottopäätös heti.

Ota pankkilaina - Älä pikalainaa

Kilpailukykyiset ehdot

Saat lainalle hyvän koron ja ehdot, jotka joustavat tilanteesi mukaan

Suomalainen pankki

Olemme turvallinen pankki kymmenien vuosien kokemuksella

Lyhyt käsittelyaika

Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille arkisin jopa puolessa tunnissa

Parasta asiakaspalvelua

Lupaamme hoitaa asiasi kerralla kuntoon päivässä, ota yhteyttä

Pikalainan vertailu

Älä hae pikalainaa hetken mielijohteesta ilman tarkkaa suunnitelmaa, miten maksat luoton takaisin. Jos välttämättä tarvitset pikalainan, hae sitä vain tarvitsemasi määrä, perusteltuun tarpeeseen ja harkiten. Varmista laina-ajan pituutta määrittämällä, että saat itsellesi sopivan kuukausierän, joka ei aja talouttasi liian tiukalle. Hae pikalainaa paikasta, jonka tiedät olevan kotimainen luotettu toimija. Pikalainayhtiöitä löytyy internetistä hakemalla lukemattomia. Niiden pikalainoja vertailemalla kannattaa muistaa olla tarkkana ja käyttää myös omaa harkintaa sekä tarkistaa lainantarjoajien sivuilta todellinen vuosikorko ja muut hintatiedot.

Pikalainojen koroissa ja palveluhinnoissa saattaa olla kuukaudessa satojen eurojen eroja. Tämän vuoksi on tärkeää tehdä korkovertailua lainasivustojen välillä, jotta löydät sinulle sopivan ratkaisun. Tutustu sopimusehtoihin tarkasti ennen kuin nostat pikalainan. Sopimusehtojen tulee muun muassa sisältää todellinen vuosikorko, joka kertoo pikalainan kaikki kulut. Todellisella vuosikorolla voit vertailla eri lainoja puolueettomasti.

Pankkilainamme hakeminen on yhtä helppoa ja nopeaa, kuin pikalainan hakeminen. Täytä ilmainen ja ei-sitova lainahakemus netissä muutamassa minuutissa. Mikäli olet hoitanut raha-asiasi moitteetta ja sinulla on säännöllinen tulo, voit saada lainan tilillesi jopa samana päivänä. Ero pikalainaan on rahan hinta eli korko. Pankkilainamme on lähtökohtaisesti edullisempi korkokuluiltaan ja lisäksi tarjoamme joustavuutta takaisinmaksuajassa.


Hae lainaa


Tutustu myös mitä muuta tarjoamme