Pikavippi heti tilille?
Vertaile ensin korkoa

Pikavipille ei ole virallista määritelmää, mutta yleensä pikavippi ymmärretään lyhytaikaisena ja pienenä alle 2 000 euron vakuudettomana luottona. Pikavipille ominaista on sen helppo saatavuus ilman, että luottoyritys on kiinnostunut tekemään syvällistä analyysia lainanhakijan maksukyvystä. Löysän luottopolitiikan seurauksena pikavippien todelliset vuosikorot ovat tavallisesti huomattavasti suuremmat kuin pankkien myöntämissä kulutusluotoissa.

Pikavippi voi johtaa velkaantumiseen, koska niitä saa helposti yli oman maksukyvyn. Siksi on tärkeää harkita tarkkaan, tarvitseeko pikavippiä todella ja kykeneekö sen maksamaan takaisin sovitusti. Jos ostamisen lykkääminen ja säästäminen ei tule kysymykseen, mielestämme aluksi kannattaa aina jutella oman pankin kanssa ja selvittää myös muita järkevämpiä lainamuotoja. Meiltä voit hakea vakuudetonta pankkilainaa 30 000 € asti alk. 7 % korolla.

Älä ota pikavippiä - Ota pankkilaina

Kilpailukykyiset ehdot

Saat lainalle hyvän koron ja ehdot, jotka joustavat tilanteesi mukaan

Suomalainen pankki

Olemme turvallinen pankki kymmenien vuosien kokemuksella

Lyhyt käsittelyaika

Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille arkisin jopa puolessa tunnissa

Parasta asiakaspalvelua

Lupaamme hoitaa asiasi kerralla kuntoon päivässä, ota yhteyttä

Tietoa pikavipeistä

Pikavippien vertailu eri lähteistä kannattaa aina. Todellinen vuosikorko kertoo rehellisesti pikavipin todelliset kokonaiskustannukset. Mikäli päädyt ottamaan pikavipin, varmista etukäteen, että pystyt maksamaan koko luoton takaisin heti ensimmäisenä eräpäivänä. Pikavippi on kuitenkin kallis lainamuoto, joten sen ottamista kannattaa harkita huolella ja vertailla ensin muita vaihtoehtoja hyvin tarkkaan. Muista koron lisäksi vertailla myös muita pikavipin lainaehtoja, esimerkiksi kuinka paljon mahdollisen eräpäivän siirto tulisi maksamaan ja onko luotolla hoitopalkkioita.

On todella hyvä asia, että Suomessa on voimassa korkokatto, jossa pikavipin nimelliskorko ei saa olla vuodessa yli 20 %. Lisäksi pikavipin sivukulut, esim. tilinhoitomaksut, eivät saa nousta vuodessa yli 150 euron. Korkokaton tarkoitus on estää suomalaisten kotitalousten ylivelkaantumista. Lainanhakijana sinun on hyvä tietää, että mikäli joku luottolaitos velvoittaa sinulta korkoa tai kulua yli korkokaton rajojen, sinun ei tarvitse maksaa lainkaan kyseiseen luottoon liittyviä korkoja ja kuluja. Korkokaton piirissä on vain ne pikavipit, jotka on nostettu korkokaton voimaantulon jälkeen.

Pikavippi on kallis eikä yleensä paras vaihtoehto. Pankkilainamme on yhtä nopea ja helppo hakea, mutta todennäköisesti halvempi kuin pikavippi. Meillä ei ole yllättäviä piilokuluja, mitä usein liitetään pikavippeihin. Lainalle voit ottaa myös lainaturvavakuutuksen työttömyyden ja pitkäaikaisen sairasloman varalle, joka ei ole yleensä mahdollista pikavipeissä. Pikavippiä ei enää kannata ottaa tänä päivänä, koska nykyään voit yhtä vaivattomasti hakea myös tavallista pankkilainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Mikäli sinulla on riittävä takaisinmaksukyky hakemaasi lainaan ja olet muutoinkin hoitanut raha-asiasi moitteetta, saat luultavasti meiltä lainan edullisimmilla ehdoilla verrattuna pikavippeihin.

Hae lainaa


Tutustu myös mitä muuta tarjoamme