Paras talletuskorko jopa 3 %

Talletuskorko on korko, jonka saat siitä rahasta, minkä olet tallettanut pankkiin. Toisin sanoen talletuskorko on rahallinen korvaus siitä ajasta, jolloin talletetut rahasi eivät ole omassa käytössä. Tavallisesti mitä pidemmäksi ajaksi teet talletuksen, sitä isompaa talletuskorkoa saat. Lisäksi talletustilien ehdot vaikuttavat talletuskorkojen suuruteen, esim. onko tili nostorajoitukseton ja maksaako se jotain. On hyvä huomata, että Suomessa vain pankit voivat vastaanottaa talletuksia ja maksaa ulos talletuskorkoa. Talletus suomalaiseen pankkiin kuuluu Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin.

Talletuskoron vertailu

Pankki (säästötili) Korko %
Fellow Pankki 1,65
Bank Norwegian 1,55
Svea Bank AB 1,50
Hypo 0,70
TF Bank 0,70
Collector Bank 0,60
Nordax Bank 0,40
POP-Pankki 0,01
S-Pankki 0,01 - 1,25
Handelsbanken 0
Nooa Säästöpankki 0
Danske Bank 0
Aktia 0

Tiedot on haettu ja perustuvat tilanteeseen 9.3.2023. Lähde: www.kauppalehti.fi/porssi/korot/talletuskorotAvaa asiakkuus

Talletuskorot nyt nousussa

Määräaikaistalletus

Saat määräaikaistalletukselle jopa 3 % koron

Säästötili

Maksamme talletuskorkoa säästötilille 1,65 %

Ei maksuja

Talletustilin avaaminen ja käyttäminen ei maksa mitään

Suomalainen pankki

Valitse säästämiseen kaveriksesi luotettava pankkiÄlä makuuta enää rahojasi nollakorkoisella tilillä, meiltä saat talletuskorkoa jopa 3 %.

Suomalaisena pankkina talletuksesi kuuluu Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin.

Voit tehdä talletuksen tilille, kun avaat ensin asiakkuuden pankkiimme.

Tietoa talletuskorosta

Maksamme talletuskorkoa säästötilille 1,65 %. Määräaikaistalletukselle saat jopa 3 % koron, riippuen talletusajasta.

Määräaikaistalletuksen aika Talletuskorko
6 kk 2,30 %
12 kk 2,85 %
24 kk 3,00 %
36 kk 2,75 %

Moni pankki tarjoaa erilaisia talletuskorkoja. Jotta löytäisit parhaan talletuskoron, sinun kannattaa vertailla eri pankkien tarjoamia talletustilejä. Talletuskoron lisäksi myös muita talletusehtoja on tärkeää verrata keskenään, kuten tilin avausmaksu, hoitomaksut ja nostorajat. Korkeampi talletuskorko voi liittyä tiettyihin rajoituksiin tai ehtoihin, kuten pidempiin sitoumuksiin tai korkeampiin minimitalletuksiin.

Talletuskoron laskuri auttaa sinua arvioimaan, kuinka paljon rahaa talletuksesi kasvaa tietyn ajanjakson aikana tietyllä talletuskorolla. Laskuri toimii yksinkertaisesti. Syötä talletuksen summa ja aika laskimeen. Laskuri laskee sitten arvioidun talletuksen arvon tietyn ajanjakson jälkeen. Talletusaikaa vaihtamalla saat vaihdettua talletuskoron suuruutta. Tavallisesti mitä pidempi aika, sitä suurempi korko. Laske talletuskorko laskurilla.


Avaa asiakkuus


Katso lisää palveluitamme