Yhdistä lainat jo tänään

Yhdistä kalliskorkoiset lainasi ja osamaksusi yhdeksi lainaksi. Valitse lainalle sopiva kuukausierä ja sinulla jää rahaa muuhunkin kuin lainojen maksuun.

Lainojen yhdistämisessä et hae uutta lainaa vanhojen päälle, vaan kokoamme luottosi yhteen ja maksamme velkasi pois. Yhden lainan taktiikalla saat yhden kuukausittaisen laskun, mielenrauhaa sekä tehokkaan taloudenpidon. Täytä hakemus netissä tai pirauta 020380101 ja hoidetaan asia.

Yhdistele 30 000 € asti | Jopa 15 vuoden laina-aika | Korko alkaen 7 % | Luottopäätös heti

Yhdistä lainat

Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi

Soita tai laita viestiä, niin voimme yhdessä katsoa, miten saamme lainasi yhdistettyä. Lupaamme hoitaa asiasi loppuun asti saman asiakasneuvojan toimesta. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-18 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Miksi yhdistää lainat?

Säästät rahaa

Säästät rahaa lopettamalla luottojen päällekkäisten kulujen maksamisen

Selkeytät taloutta

Yksi laina on yksi muistettava asia ja yksi menoerä tililläsi kuukaudessa

Saat mielenrauhaa

Valitse vapaasti lainan kuukausimaksut sovittaen ne talouteesi sopivaksi

Näin yhdistät lainasi

1.

Täytä hakemus

Voit hakea lainojen yhdistämistä jättämällä hakemuksen netissä tai olemalla meihin suoraan yhteydessä, jolloin tehdään hakemus yhdessä.

2.

Saat tarjouksen

Hakemuksen jälkeen saat alustavan tarjouksen välittömästi. Tutustu siihen rauhassa ja toimita meille mahdollisesti pyydettävät lisätiedot.

3.

Maksamme velat

Mikäli hakemuksella on kaikki kunnossa ja haluat tarttua tarjoukseemme, maksamme vanhat velkasi pois muille luottofirmoille vielä saman päivän aikana.

4.

Vain yksi laina

Jatkat Fellow Pankin asiakkaana yhden luoton taktiikalla. Voit hoitaa lainaasi liittyvät asiat sujuvasti milloin tahansa verkko- ja mobiilipankissamme.

Yhdistä lainat

Tutustu koko tarjontaamme


Helpoin tapa pankkiasiointiin

Mobiilipankissamme voit hoitaa asioitasi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lataa mobiilisovelluksemme ja pankkipalvelumme ovat aina puhelimen avauksen päässä.

Mobiilisovellus on saatavilla vain henkilöasiakkaille.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

lainaaja