Yhdistä lainat helposti

Yhdistä kalliskorkoiset lainasi ja osamaksusi yhdeksi lainaksi. Valitse lainalle sopiva kuukausierä ja sinulla jää rahaa muuhunkin kuin lainojen maksuun.

Lainojen yhdistämisessä et hae uutta lainaa vanhojen päälle, vaan kokoamme luottosi yhteen ja maksamme velkasi pois. Yhden lainan taktiikalla saat yhden kuukausittaisen laskun, mielenrauhaa sekä tehokkaan taloudenpidon. Täytä hakemus netissä tai pirauta 020380101 ja hoidetaan asia.

Yhdistele 30 000 € asti | Jopa 15 vuoden laina-aika | Korko alkaen 7 % | Luottopäätös heti

Yhdistä lainat

Ota yhteyttä niin kartoitetaan tilanteesi

Soita tai laita viestiä, niin voimme yhdessä katsoa miten saamme lainasi yhdistettyä. Lupaamme hoitaa asiasi loppuun asti saman asiakasneuvojan toimesta. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-18, viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Miksi yhdistää lainat?

Säästät rahaa

Säästät rahaa lopettamalla luottojen päällekkäisten kulujen maksamisen

Selkeytät taloutta

Yksi laina on yksi muistettava asia ja yksi menoerä tililläsi kuukaudessa

Saat mielenrauhaa

Valitse vapaasti lainan kuukausimaksut sovittaen ne talouteesi sopivaksi

Helpoin tapa pankkiasiointiin

Mobiilipankissamme voit hoitaa asioitasi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lataa mobiilisovelluksemme ja pankkipalvelumme ovat aina puhelimen avauksen päässä.

Syötä puhelinnumerosi alla olevaan kenttään ja pyydä tekstiviesti, jossa on linkki mobiilisovellukseemme. Voit myös ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

+358