Määräaikaistalletus - Korko jopa 1,5 %

Valitse talletussumma

Valitse talletusaika

Korko
Tuotto

Älä anna rahojesi lojua laiskana tilillä, vaan pane ne poikimaan. Määräaikaistalletus on helppo tapa laittaa ylimääräiset varat kasvamaan korkoa. Voit valita talletusajan vapaasti 6 - 36 kuukauden väliltä. Talletusajan pituudesta riippuen saat korkoa 0,75 % - 1,5 % ja sitä maksetaan sinulle kolmen kuukauden välein. Talletukset kuuluvat Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin 100 000 euroon asti.

Korkea korkotuotto

Saat talletukselle jopa 1,5 % koron riippuen talletuksen pituudesta

Suomalainen pankki

Valitse säästämiseen kaveriksesi luotettava suomalainen pankki

Helppokäyttöinen palvelu

Voit tehdä talletuksen helposti netissä, vaikka kotisohvalta käsin

Tasainen korkotuotto

Maksamme korkoa säännöllisesti aina kolmen kuukauden välein

Helpoin tapa tehdä määräaikaistalletus

Mobiilipankissamme voit tehdä ja hallita määräaikaistalletustasi missä ja milloin vain. Lataa mobiilisovelluksemme ja pankkipalvelumme ovat aina puhelimen avauksen päässä.

Syötä puhelinnumerosi alla olevaan kenttään ja pyydä tekstiviesti, jossa on linkki mobiilisovellukseemme. Voit myös ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

+358

Kun tarvitset henkilökohtaista palvelua

Meille asiakaspalvelu tarkoittaa lyhyitä jonotusaikoja puhelimessa, kysymyksiin vastaamista päivässä sekä mahdollisuutta hoitaa pankkiasiat ihmisen kanssa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-18, viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja jutellaan säästämisestä kauttamme.


Usein kysyttyä talletuksesta

Määräaikaistalletus on pankkitilille tehtävä talletus, jossa talletusta ei voida vapaasti nostaa kesken talletusajan. Määräaikaistilille maksetaan yleensä käyttötiliä korkeampaa korkoa. Tavallisesti korko on sitä suurempi, mitä pidemmäksi ajaksi talletus tehdään. Talletus suomalaisessa pankissa on turvallinen tapa saada rahoilleen tuottoa, koska talletus kuuluu 100 000 euroon asti Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin.

Määräaikaistalletuksen korko riippuu meillä siitä, kuinka pitkäksi ajaksi haluat talletuksen tehdä. Korkeimmillaan maksamme talletukselle jopa 1,5 % koron, kun talletusaika on kolme vuotta. Voit sivun alussa olevalla laskurilla laskea, miten korko muuttuu talletusajan muuttuessa.

Minimitalletus on 500 euroa.

Voit valita sinulle sopivan talletusajan 6 ja 36 kuukauden väliltä.


Tee talletus