Lainaturva vakuuttaa lainan

Lainaturva on lainalle vapaaehtoinen ja kattava lainan takaisinmaksuturva yllättävien elämäntilanteiden varalle. Lainaturva tarjoaa taloudellista mielenrauhaa tukemalla lainalyhennysten maksamista, mikäli ​joudut tuotannollisista tai taloudellisista syistä työttömäksi tai joudut työkyvyttömäksi sairauden tai tapaturman seurauksena. Kattavalla lainaturvavakuutuksella suojaat itsesi lisäksi myös läheisesi, jolloin ikävät yllätykset eivät rasita koko perheen taloutta esimerkiksi kuolemantapauksessa. Lainaturva maksaa keskimäärin vain 6 euroa kuukaudessa. Hintaan vaikuttaa asiakkaan ikä ja lainalyhennyksen suuruus. Saat yksilöllisen lainavakuutustarjouksen lainahakemuksen yhteydessä, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Lainaturvan edellytykset

Tutustu tarkemmin lainaturvan myöntöedellytyksiin ja vakuutusehtoihin ja vakuutustietoasiakirjaan.

Lainaturvan korvaushakemus

Lainaturvaan sisältyvän korvattavan vahinkotilanteen (työttömyys, sairausloma, kuolema) sattuessa sinun tulee olla suoraan yhteydessä vakuutusyhtiöön. Vakuutusyhtiö antaa tarvittaessa yksityiskohtaisempaa tietoa lainaturvavakuutukseen sisältyvistä vakuutuskorvauksista ja kuinka ​korvausta haetaan.

Vakuutusyhtiö AXA
PL 67, 00501 Helsinki
Vakuutuspalvelut, puh. 010 802 834
Korvauspalvelut, puh. 010 802 841

Hae korvausta vakuutusyhtiön sivulta

Lainaturvan myöntäjä

Vakuutuksen myöntää AXA. Fellow Pankki Oyj toimii AXA:n vakuutusasiamiehenä ja on rekisteröity Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin.

Katso tarkemmat tiedot vakuutusyhtiöstä ja lainaturvavakuutuksen yleiset ennakkotiedot etämyynnistä.