Rahoituspalvelumme yrityksellesi

Fellow Pankki, se on uuden ihmisläheisen suomalaisen pankkimme nimi. Ulko-ovessa luki ennen Fellow Finance ja Evli Pankki. Yhdessä meillä on kymmenien vuosien kokemus suomalaisten yksityishenkilöiden ja PK-yritysten rahoitus- ja pankkipalveluiden tuottamisesta. Tarjoamme palvelut yhdeltä luukulta totuttua sujuvammin. Tähän päälle saat henkilökohtaisen rahoitusasiantuntijan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä tai asioi suoraan netissä.

Ota yhteyttä

Miksi valita meidät yrityksesi rahoituskumppaniksi?

Kilpailukykyiset ehdot

Tarjoamme sinulle kunnollista talletuskorkoa ja kohtuullista luottokorkoa

Helppo ja nopea

Nopeat prosessit ilman byrokratiaa, rahoituspäätös jopa samana päivänä

Laaja palveluvalikoima

Voit keskittää yrityksesi rahoituksen yhteen paikkaan asioinnin helpottamiseksi

Henkilökohtainen palvelu

Saat henkilökohtaisen rahoitusasiantuntijan yhtiösi koosta riippumatta

Näitä kaikkia rahoituspalveluita tarjoamme

Kaikki palvelut
yhdestä paikkaa

Kokonaisvaltaiset rahoituspalvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaiset rahoitus- ja pankkipalvelut nopeasti ja helposti netissä. Kylkeen saat henkilökohtaisen rahoitusasiantuntijan, heti asiakkuutesi ensimmäisestä päivästä alkaen, jonka kanssa hoidat jatkossa yrityksesi raha-asiat joustavasti reilulla hengellä.

Hae
yrityslainaa

Pitkäaikainen yrityslaina

Hae yrityslainaa netissä muutamassa minuutissa. Alustava luottopäätös heti ja rahat tilille jopa 1-2 arkipäivässä. Sovitaan lainan takaisinmaksu joustavasti yrityksesi tilanteen mukaan.

Lue lisää

Hae
joustoluottoa

Lyhytaikainen yrityslaina

Olemme riisuneet joustoluotossa hakuvaiheita pois, jotta luoton saisi arkena päivässä tilille. Luotto soveltuu nopeaan ja lyhytaikaiseen rahan tarpeseen. Et tarvitse vakuuksia.

Lue lisää

Avaa
luottolimiitti

Luottotilin avaa päivässä

Luottolimiitti on luotollinen yritystili, josta voit nostaa rahaa kulloisenkin tarpeen mukaan luottorajaan asti ilman soittoa tai viestiä tännepäin. Varmista, että sinulla on takataskussa aina luottoa saatavilla.

Lue lisää

Rahoita
myyntilaskut

​Ei kiinteitä kuluja

Myyntilaskun rahoituksella kotiutat rahan saatavasta välittömästi yrityksen kassaan. Meillä ei ole perinteisiä avaus-, kuukausi, tai vuosimaksuja. Maksat vain edullisen kertapalkkion per rahoitettu lasku.

Lue lisää

Rahoita
ostolaskut

Maksuaikaa laskulle 1-12 kk

Ostolaskun rahoituksella jaksotat laskun maksun joustavasti usealle kuukaudelle yrityksen kassavirtaan juuri sopivaksi. Hyödynnä tilauksissa paljousalennukset, kun voit tilata kerralla enemmän.

Lue lisää

Tee
määräaikaistalletus

Talletukselle jopa 1,5 % korko

Älä anna rahojesi lojua laiskana tilillä, vaan pane ne poikimaan. Talletusajan pituudesta riippuen saat korkoa 0,75 % - 1,5 %. Korkoa maksamme säännöllisesti kolmen kuukauden välein.

Lue lisää

Pankkipalvelut
tulossa

Tulossa pian

Haluamme tulevaisuudessa tarjota asiakkaillemme enemmän pankki- ja rahoituspalveluita raha-asioiden hoitoon. Olemme julkaisemassa mm. luottokortin, maksuliikennetilin ja verkkopankin.

Lue lisää

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-17 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen jopa päivässä.