Rahoituspalvelumme yrityksellesi

Fellow Pankki, se on uuden ihmisläheisen suomalaisen pankkimme nimi. Ulko-ovessa luki ennen Fellow Finance ja Evli Pankki. Meillä on kymmenien vuosien kokemus suomalaisten kuluttajien ja yritysten rahoitus- ja pankkipalveluiden tuottamisesta. Meiltä saat palvelut yhdeltä luukulta totuttua sujuvammin. Tähän päälle saat henkilökohtaisen rahoitusasiantuntijan. Tutustu ja ota yhteyttä tai asioi suoraan netissä.

Ota yhteyttä

Miksi valita meidät yrityksesi rahoituskumppaniksi?

Kilpailukykyiset ehdot

Tarjoamme sinulle kunnollista talletuskorkoa ja kohtuullista luottokorkoa

Helppo ja nopea

Nopeat prosessit ilman byrokratiaa, rahoituspäätös jopa samana päivänä

Laaja palveluvalikoima

Voit keskittää yrityksesi rahoituksen yhteen paikkaan asioinnin helpottamiseksi

Henkilökohtaisuus

Saat henkilökohtaisen rahoitusasiantuntijan yhtiösi koosta riippumatta

Saat meiltä näitä palveluita

Hae
yrityslainaa

Pitkäaikainen yrityslaina

Hae yrityslainaa netissä muutamassa minuutissa. Alustava luottopäätös heti ja rahat tilille jopa 1-2 arkipäivässä. Myönnämme yrityslainaa miljoonaan euroon asti alkaen 3 % korolla. Katso myös hakemuksen liitteet ja asiakkaiden yleisimmät kysymykset.

Lue lisää

Hae
joustoluottoa

Lyhytaikainen yrityslaina

Olemme riisuneet joustoluotossa hakuvaiheita pois, jotta luoton saisi arkena päivässä tilille. Luotto soveltuu nopeaan ja lyhytaikaiseen rahan tarpeeseen. Et tarvitse vakuuksia.

Lue lisää

Avaa
luottolimiitti

Luottotilin avaa päivässä

Luottolimiitti on luotollinen yritystili, josta voit nostaa rahaa kulloisenkin tarpeen mukaan luottorajaan asti ilman soittoa tai viestiä tännepäin. Varmista, että sinulla on takataskussa aina luottoa saatavilla.

Lue lisää

Rahoita
myyntilaskut

​Ei kiinteitä kuluja

Myyntilaskun rahoituksella kotiutat rahan saatavasta välittömästi yrityksen kassaan. Meillä ei ole perinteisiä avaus-, kuukausi, tai vuosimaksuja. Maksat vain edullisen kertapalkkion per rahoitettu lasku.

Lue lisää

Rahoita
ostolaskut

Maksuaikaa laskulle 1-12 kk

Ostolaskun rahoituksella jaksotat laskun maksun joustavasti usealle kuukaudelle yrityksen kassavirtaan juuri sopivaksi. Hyödynnä tilauksissa paljousalennukset, kun voit tilata kerralla enemmän.

Lue lisää

Avaa
pankkitili

Maksuton pankkitili

Pankkiimme voit avata netissä kolme erilaista pankkitiliä: käyttö-, säästö- ja määräaikaistilin. Tilin saat auki parissa työpäivässä. Talletukselle maksamme reilua korkoa, tilistä riippuen jopa 3 %.

Lue lisää

Fellow
Yrityslasku

Verkkokaupan maksutapa

Nyt voit helposti maksaa yrityksesi verkkokauppaostoksen 5 000 € asti Fellow Yrityslaskulla. Maksutavallamme saat jopa 60 vuorokautta maksuaikaa ostokselle. Osta heti ja maksa myöhemmin.

Lue lisää

Veritas
Eläkevakuutus

TyEL ja YEL selkokielellä

Ei enää arpomista. Kumppanimme Veritas Eläkevakuutus tarjoaa oman vakuutusihmisen, joka tietää puolestasi kaiken TyEListä ja YEListä. Tunnistaudu ja tee vakuutushakemus Veritakseen.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-17 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen jopa päivässä.