Laskujen myynti yritykselle

Myy laskusi netissä tänään ja voit saada rahat laskuistasi tilille jo tälle päivälle. Meillä voit myydä myös yksittäisiä ja ulkomaalaisten loppuasiakkaiden laskuja. Maksat pelkän edullisen kertapalkkion per myyty lasku. Olemme suomalainen ketterä digitaalinen pankki. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Rahoituspäätös 1-2 arkipäivässä | Kertapalkkio per lasku | Ei määräaikaisuutta

Ota yhteyttä

Myy laskusi netissä tänään

Joustava käyttö

Päätät itse mitkä laskut myyt ilman sitoutumista

Rahat päivässä

Saat laskusta rahat päivässä tilille ja käyttöön

Maksa käytöstä

Maksat pelkän kertapalkkio per myyty lasku

Helppo aloittaa

Selkeät rahoitusraportit taloushallintoa varten

Kokemuksia laskujen myymisestä

Aro Systems


"Rakennusalalla on tavallista, että suurilla rakennuttajilla on pitkät maksuehdot. Kuitenkin päivittäisen liiketoiminnan pyörittäminen vaatii vakaan kassan. Käyttöpääoman kierron tehostamisen yksi ratkaisu on laskurahoitus, jolloin meidän ei tarvitse aina odottaa myyntisaataviemme eräpäiviä, vaan saamme halutessamme rahat heti saatavista käyttöön."


Ota yhteyttä

Putkistosaneeraus Eerola


”Käytämme laskurahoitusta, koska se nopeuttaa kassankiertoa ja parantaa maksuvalmiuttamme. Vahvalla kassalla voimme ketterästi ottaa vastaan uusia työprojekteja ja keikkoja. Yhteistyö Fellow Pankin kanssa on ollut sujuvaa ja kaikki on toiminut kuten sovittu. Lisäksi arvostamme sitä, että voimme itse päättää mitkä laskut rahoitamme ja milloin."


Ota yhteyttä

Kuljetus T. Laaksonen


"Fellow Pankin laskurahoitusta on tullut käytettyä jo tovi. Parasta yhteistyössä on ollut henkilökohtainen ote. Meillä on oma vastuuhenkilö, kenen kanssa hoidamme asiat kuntoon reilulla hengellä. Laskurahoitus parantaa saamisten kiertonopeutta ja helpottaa kassanhallintaamme. Kuljetusalalla maksuehdot tosissaan ovat tavallisesti pitkiä."


Ota yhteyttä

Näin helposti myyt laskusi

1.

Yhteydenotto

Jätä yhteydenottopyyntö verkkosivun kautta tai avaa asiakkuus netissä

2.

Tarjous

Saat viimeistään seuraavaksi arkipäiväksi tarjouksen, hyväksy tai hylkää se

3.

Rahat

Jos hyväksyt tarjouksen, maksamme rahat laskusta tilillesi jopa päivässä

4.

Jatkuvuus

Jatkossa myyt vapaasti haluamasi laskuja ilman määräaikaisuuksia

Ota yhteyttä

Rekisteröidy netissä

Voit myös rekisteröityä suoraan netissä muutamassa minuutissa ja tutustua meihin etukäteen ennen rahoitustarjousta. Rekisteröitymisen jälkeen otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Rekisteröityminen on ilmaista ja se ei sido sinua mihinkään.

Rekisteröidy


Katso kaikki rahoituspalvelumme

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-17 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen jopa päivässä.