Yritysrahoitus pk-yritykselle

Yritysrahoituksen saatavuus vaikuttaa suoraan yritysten mahdollisuuteen investoida ja kasvaa. Pankkialan tiukentunut sääntely on kuitenkin osittain tyrehdyttänyt perinteistä pankkirahoitusta pk-yrityksille. Säätely on ajanut kivijalkapankit keskittymään suurasiakkaisiin, kiristämään luotonmyötöä ja kasvattamaan vakuusvaatimuksia pk-yrityksille. Uusi digipankkimme on ketterä yritysrahoituksen kanava pk-yrityksille, jotka ovat jääneet syystä tai toisesta pankkirahoituksen katveisiin, tai joiden hankkeeseen perinteisten pankkien notkeus ei riitä.

Ota yhteyttä

Yritysrahoitusta digipankista

Kilpailukykyiset ehdot

Tarjoamme sinulle kunnollista talletuskorkoa ja kohtuullista luottokorkoa

Helppo ja nopea

Nopeat prosessit ilman byrokratiaa, rahoituspäätös jopa samana päivänä

Laaja palveluvalikoima

Voit keskittää yrityksesi rahoituksen yhteen paikkaan asioinnin helpottamiseksi

Henkilökohtaisuus

Saat henkilökohtaisen rahoitusasiantuntijan yhtiösi koosta riippumatta

Rekisteröidy netissä

Voit myös rekisteröityä suoraan netissä muutamassa minuutissa ja tutustua meihin etukäteen ennen rahoitustarjousta. Rekisteröitymisen jälkeen otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Rekisteröityminen on ilmaista ja se ei sido sinua mihinkään.

Rekisteröidy


Katso kaikki yritysrahoituspalvelumme

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-17 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen jopa päivässä.