​Yritysasiakkaat - Usein kysyttyä

Alta löydät vastaukset yritysasiakkaiden usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä apua alta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse yritysrahoitus@fellowpankki.fi tai soittamalla numeroon 0293 230 910. Palvelemme ark. klo 9-17. Katso tästä koko valikoimamme.

Voit jättää lainahakemuksen helposti nettisivujemme kautta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka opastaa sinua tarjoamiimme rahoituspalveluihin liittyen. Asiakaspalvelumme auttaa sinua myös laskurahoituspalvelun avaamiseen liittyvissä asioissa.

Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaiset rahoituspalvelut kaikkiin tarpeisiin. Voit hakea esimerkiksi yrityslainaa ja luottolimiittiä tai rahoittaa myyntilaskuja ja ostolaskuja. Tämän lisäksi yrityksesi voi tehdä määräaikaistalletuksen ja kerryttää korkotuottoa talletetulle pääomalle.

Tulevaisuudessa tulemme lisäämään palveluvalikoimaamme lisää pankkipalveluita yrityksellesi kuten maksuliikennetilin, luottokortin ja verkkopankin. Haluamme tulevaisuudessa tarjota sinulle kokonaisvaltaiset rahoitus- ja pankkipalvelut saman katon alta.

Yritysportaali yhdistää edellä mainitut rahoitusvaihtoehdot kuten yrityslainan, myyntilaskurahoituksen ja ostolaskurahoituksen, saman verkkopalvelun alle. Yritysportaalissa voit hakea yrityslainaa, rahoittaa laskuja ja luoda näistä tapahtumista raportit sekä tarkastella reaaliajassa omaa yrityslaina- ja laskutilannetta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään myös yritysportaalin käytössä.

Yritysportaalin lisäksi tulemme myöhemmin tarjoamaan yrityksille helppokäyttöisen verkkopankin pankkipalveluiden käyttämistä varten.

Meiltä yritysrahoitusta voi hakea Suomeen rekisteröity yritys, jolla on vähintään yksi tilikausi takana, suomalainen pankkitili, ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Fellow Pankin suorittaman luottokelpoisuusarvion mukaan yrityksellä tulee olla hyvät mahdollisuudet lainan takaisinmaksuun. Lisäksi lainaa hakevan yrityksen edustajalla (nimenkirjoitusoikeutettu/valtuutettu) täytyy olla hyväksymämme suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen. Myyntilaskurahoituksessa luottokelpoisuusarvio suoritetaan myös myyntisaatavan toiselle osapuolelle eli laskun maksajalle.

Yrityslainaa voit hakea enintään 1.000.000 euroa. Myyntilasku- ja ostolaskurahoituksessa ei ole asetettu yksittäisen laskun maksimirajaa. Näiden palveluiden osalta yrityksellesi asetetaan luottoraja, jonka puitteissa myyntilaskuja ja ostolaskuja voidaan rahoittaa. Luottorajaa voidaan mahdollisesti tarvittaessa nostaa kun palvelun käyttöön liittyvä tarve kasvaa.

Yrityslainaa voi saada alkaen 3 %:n korolla riippuen lainamäärästä ja -ajasta sekä yrityksen luottoluokituksesta. Korko on yrityskohtainen ja se muodostuu marginaalista sekä 3kk Euribor -viitekorosta, joka tarkistetaan kolmen kuukauden välein. Koron lisäksi lainasta veloitetaan avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Kulloinkin voimassaolevan hinnaston löydät verkkosivuiltamme.

Laskurahoituspalvelussa maksat vain kertaluonteisen rahoitusprovision per rahoitettu lasku. Laskurahoituksen hinta on aina yrityskohtainen riippuen yrityksesi luottoriskiarviosta. Soita suoraan rahoitusasiantuntijallemme 0293 230 910 tai lähetä sähköpostia yritysrahoitus@fellowpankki.fi ja pyydä tarjous.

Voit toimittaa tarvittavat liitetiedot sähköpostitse, postitse tai ladata ne suoraan lainahakemuksen päätteeksi antamiemme ohjeiden mukaan.

Rahan voi saada tilille jopa samana päivänä hakemisesta, jos liitteet ovat kunnossa ja hyväksyt saamasi lainatarjouksen. Hyväksyttyäsi tarjotun lainan ja varmennettuamme tietosi raha maksetaan tilille arkisin aukioloaikoinamme.

Laskut voidaan toimittaa sinulle postitse, sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti jopa verkkolaskulla. Mikäli haluat vaihtaa käytössäsi olevan laskutustavan, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme sinua mielellämme.

Asiakkaalla on oikeus ja mahdollisuus saada selville mitä tietoja hänestä on kerätty palvelumme käytön yhteydessä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat raportin sinusta tallennetuista tiedoista.

Voit perua markkinointiluvan ja muokata omia raportointiasetuksia kirjautumalla verkkopalveluun ja siellä Omat tiedot-osion alla.