Yrityslainaa heti jopa ilman vakuuksia

Valitse lainasumma

Valitse laina-aika

Kuukausierä
/kk

Yrityslainaa 1 000 000 € asti | Alkaen 3 % korolla | Laina-aika jopa 7 vuotta | Alustava lainatarjous päivässä

Kilpailukykyinen korko

Yrityslainaa alkaen 3 % korolla

Joustavat lainaehdot

Sovitaan takaisinmaksu tilanteesi mukaan

Lyhyt käsittelyaika

Voit saada rahat tilille 1-2 arkipäivässä

Helppo hakea

Tee hakemus netissä minuuteissa

Näin helposti haet yrityslainaa

1.

Lainahakemus

Täytä maksuton ja ei-sitova lainahakemus ​sujuvasti netissä parissa minuutissa

2.

Luottopäätös

Saat välittömästi alustavan luottopäätöksen, hyväksy tai hylkää se vapaasti

3.

Lisätiedot

Voimme vielä kysyä jotain lisätietoja ennen lopullista luottopäätöstä

4.

Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilille yleensä samana päivänä

Hae yrityslainaa

Yrityslainan tietopaketti

Yrityslainan hakemisessa tärkeää on, että yrittäjän luottotiedot ja maksuhistoria ovat kunnossa. Lisäksi yrityksen kassavirran pitäisi olla riittävä haetun luoton euromäärän kanssa. Olisi myös hyvä, että liiketoimintaa olisi harjoitettu vähintään yksi tilikausi, mutta se ei ole välttämätöntä ja myös uudet yritykset voivat saada yrityslainaa. Lainan hakemiseen pitäisi olla selvä syy, eli miten yrityslaina edistää yritystä menestymään jatkossakin. Ensimmäinen askel yrityslainan hakemisessa on täyttää lainahakemus verkkosivujen kautta. Tämän jälkeen otamme yhteyttä sinuun.

Luottofirmat vaativat usein lainalle vakuutta sen takia, että se pienentää luottoriskiä. Jos et pysty maksamaan yrityslainaa takaisin, luottofirma ottaa vakuuden itsellensä lainan maksuna. Toisaalta rahan hintaa eli korkoa saa tavallisesti alaspäin, kun yrityslainalle saadaan reaalivakuus. Kuitenkin monilla uusilla ja pienillä yrityksillä ei ole antaa lainalle vaadittavia vakuuksia. Ratkaisumme tähän on se, että tarjoamme tavallisen yrityslainan lisäksi vakuudetonta pienyrityslainaa, jossa luottopäätöstä on nopeutettu ja pelkistetty. Pienyrityslainat ovat aina vakuudettomia. Kyseiset joustoluotot on suunniteltu etenkin aloitteleville pienyrittäjille, joilla ei ole yrityksen nuoruudesta johtuen antaa reaalivakuuksia lainalle.

Täytä joustoluottohakemus, jossa ei tarvitse antaa lainalle vakuutta

Tarjoamme yrityslainaa myös uudelle yritykselle. Täytä aluksi lainahakemus ja katsotaan tämän jälkeen tilanteesi.

Toiminimellä toimiva yrittäjä voi hakea meiltä yrityslainaa. Täytä aluksi lainahakemus ja otamme sinuun sen jälkeen yhteyttä.

Yrityslainalaskurilla lasket kätevästi, kuinka paljon yrityslainan kuukausierä muuttuu lainasummaa- ja aikaa vaihtaessa. Kun tiedät tarvittavan lainasumman, voit laina-aikaa muuttaen löytää yrityksen kassavirtaan sopivan kuukausierän. Mitä pidempi laina-aika, sitä pienempi kuukausierä ja toisinpäin. Yrityslainalaskurin löydät tämän verkkosivun alusta. Opastamme mielellämme myös yrityslainalaskurin käyttöä.


Hae yrityslainaa


Tutustu koko palveluvalikoimaamme

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-17 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen jopa päivässä.