Säästötili 1,35 % korolla

Avaa korkeakorkoinen säästötili

Korkea korkotuotto

Maksamme säästötilille 1,35 % koron, tili on maksuton

Suomalainen pankki

Valitse säästämiseen kaveriksesi luotettava pankki

Ei minimitalletusta

Ei minimitalletusta, tilin avaat muutamassa minuutissa

Maksuttomia nostoja

Voit nostaa rahaa maksutta kuusi kertaa vuodessa


Älä makuuta enää rahojasi nollakorkoisella tilillä, meiltä saat tilille korkoa 1,35 %.

Suomalaisena pankkina talletuksesi kuuluu Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin.

Kätevin tapa hallita säästötiliä

Mobiilipankissamme voit hallita säästötiliäsi missä ja milloin vain suoraan kännykällä. Lataa mobiilisovelluksemme ja pankkipalvelumme ovat aina puhelimen avauksen päässä.

Syötä puhelinnumerosi alla olevaan kenttään ja pyydä tekstiviesti, jossa on linkki mobiilisovellukseemme. Voit myös ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Säästötilin tietopaketti

Säästötili on pankkitili, joka on ensisijaisesti suunniteltu säästämiseen. Ideana on laittaa säätötilille tasaisesti ylimääräistä rahaa sivuun ja makuuttaa niitä tilillä korkoa kerryttämässä. Tavallisesti säästötilille säästetään joko tiettyä asiaa varten tai vain pahan päivän varalle. Säästötili eroaa käyttötilistä siinä, että säästötilille maksetaan tyypillisesti korkeampaa korkoa. Jossain pankeissa korkeamman koron vastapainona voi olla nostorajoituksia tai maksuja. Meillä säästötili on ilmainen ja voit tehdä kuusi nostoa vuodessa maksutta. Säästötilille säästäminen suomalaisessa pankissa on turvallinen tapa säästää, koska säästöt kuuluvat 100 000 euroon asti Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin.

Paras säästötili ei ole välttämättä suoraan korkeakorkoisin säästötili. Korolla on keskeinen rooli parhaan säästötilin vertailemisessa, mutta on olennaista tutkia myös muita säästötilin ehtoja. Esimerkiksi onko säästötilillä nostorajoituksia ja maksaako tilin käyttö jotain. Maksuttomalta säästötililtämme voit nostaa rahaa vapaasti kuusi kertaa vuodessa. Maksamme säästötilille korkoa 1,35 %.

Mielestämme säästötili kannattaa. Käytännössä saat pankkitilin käyttöösi, jolle oikeasti maksetaan kunnon korkoa. Säästötiliä hallinnoit kätevästi mm. suoraan puhelimella mobiilipankissamme.

Voit avata säästötilin netissä muutamassa minuutissa. Vastaat vain verkkopalvelussamme muutamaan kysymykseen ja tunnistaudut pankkitunnuksillasi. Saat säästötilin päivässä käyttöön. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä, jos haluat apua säästötilin avaamisessa.

Olemme huomanneet, että useille säästötileille maksetaan olematonta lähes nollan prosentin korkoa. Mielestämme säästötilille voi ja pitää maksaa kunnon korkoa, joten meillä korko on 1,35 %. Maksuttomassa säästötilissämme ei ole määräaikaisuutta tai minimitalletusta.


Avaa säästötili


Katso lisää palveluitamme

Apua säästötilin avaamiseen?

Ota meihin yhteyttä ja autamme säästötilin avaamisessa. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-18 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Hoidetaan asiasi yhdessä kuntoon.