Avaa luottolimiitti yrityksellesi

Luottolimiitti on luotollinen yritystili, josta yrityksesi voi nostaa rahaa vapaasti kulloisenkin tarpeen mukaan ennalta sovittuun luottorajaan asti ilman erillistä nostopyyntöä tai yhteydenottoa meihin. Luottolimiitti soveltuu erityisesti yrityksille, joilla kassan koko ja rahan tarve vaihtelee kausiluonteisesti. Luottolimiitillä tasaat kausivaihtelun vaikutuksen varmistamalla, että sinulla on riittävästi rahaa juoksevien menojen hoitoon myös hiljaisella kaudella.

Rahoituspäätös 1-2 arkipäivässä | Tilillä ei kiinteitä kuluja | Tilin luotto heti käytettävissä

Ota yhteyttä

Luottotili on hyvä varotoimi takataskussa. Ei mitään kustannuksia, jos tilille ei kuitenkaan tule tarvetta!

Miksi avata luottolimiitti?

Luotto heti nostettavissa

Tilin luotto on heti ja aina käytettävissä kulloisenkin tarpeen mukaan

Vain käyttö maksaa

Maksat tilistä kuluja vain luottoa käyttäessäsi, ei kiinteitä kuluja

Joustava takaisinmaksu

Lyhennä käytettyä luottoa joustavasti yrityksen kassatilanteen mukaan

Näin avaat luottolimiitin

1.

Yhteydenotto

Jätä yhteydenottopyyntö verkkosivun kautta tai avaa asiakkuus netissä

2.

Tarjous

Saat viimeistään seuraavaksi arkipäiväksi tarjouksen, hyväksy tai hylkää se

3.

Tilin avaus

Jos hyväksyt tarjouksen, saat luottotilin käyttöön seuraavaksi arkipäiväksi

4.

Tilin käyttö

Nosta luottoa vapaasti limiitin ylärajaan asti ilman yhteydenottoa meihin

Ota yhteyttä

Avaa asiakkuus netissä

Voit myös avata asiakkuuden suoraan netissä muutamassa minuutissa ja tutustua meihin etukäteen ennen rahoitustarjousta. Asiakkuuden avaamisen jälkeen otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Asiakkuuden avaaminen on ilmaista ja se ei sido sinua mihinkään.

Avaa asiakkuus

Usein kysyttyä luottolimiitistä

Luottolimiitti tarkoittaa luotollista tiliä, josta yritys voi nostaa rahaa vapaasti ennalta sovittuun luottorajaan asti ilman pyyntöä luotonmyöntäjään. Luottotilillä on luoton noston jälkeen käytettävissä sovitun luottorajan ja käytetyn luoton välinen erotus. Kun maksat luottoa takaisin, palautuu yritykselle taas lisää luottoa käytettäväksi myöhempään ajankohtaan. Jos luottolimiitin luottoyläraja on esimerkiksi 25 000 € ja nostat luottoa 5 000 €, jää luottoa vielä nostettavaksi 20 000 €. Kun maksat luottoa takaisin 1 000 €, on luottoa taas jatkossa käytettävissä 21 000 €.

Luottolimiitti sopii ensisijaisesti yrityksen lyhytaikaisesti ja kausiluonteisesti vaihtelevaan rahan tarpeeseen. Esimerkiksi kesä- tai talvikuukaudet voivat olla yhtiön toimialalla hiljaista aikaa, jolloin luottolimiitti auttaa kausivaihtelun tasaamisessa turvaamalla riittävän kassan myös hiljaiselle kaudelle. Lisäksi luotollisella yritystilillä yritys pystyy ketterästi jaksottamaan yllättävän ja lyhytaikaisen, esimerkiksi tuotantokoneen rikkoutuminen työmaalla, menoerän yrityksen rahatilanteeseen sopivaksi. Luottolimiitti toimii periaatteessa kuin tavallinen luottokortti.

Luottolimiitin luottoraja on yrityskohtainen. Ota yhteyttä ja katsotaan yrityksellesi sopiva luottoraja.

Luottolimiitti ei lähtökohtaisesti vaadi vakuutta, mutta asia on yrityskohtainen ja riippuvainen myös siitä, kuinka suuren luottorajan haluat.

Luottolimiitin saa tavallisesti käyttöön 1-2 arkipäivässä. Tämän jälkeen nostot tilitä saa omalle tilille arkena toimistoaikana päivässä.


Ota yhteyttä


Tutustu myös mitä muuta tarjoamme

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-17 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen jopa päivässä.