Laskurahoitus ja saat laskut rahaksi

Laskurahoituksella yrityksesi ei enää tarvitse odottaa, että asiakkaasi maksaa laskun eräpäivänä tai pahimmassa tapauksessa vielä myöhemmin, koska rahoittamalla laskun saat rahat saatavasta heti itsellesi. Laskurahoitus tekee kassavirrastasi ennustettavampaa poistaen epävarmuuden tuleeko rahat laskusta tällä vai ensi viikolla. Meillä voit rahoittaa myös yksittäisiä ja ulkomaalaisten loppuasiakkaiden laskuja. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Rahoituspäätös 1-2 arkipäivässä | Kertapalkkio per lasku | Ei määräaikaisuutta

Ota yhteyttä

Miksi rahoittaa lasku meillä?

Joustava käyttö

Päätät mitkä laskut rahoitat ilman sitoutumista

Rahat päivässä

Saat laskusta rahat päivässä tilille ja käyttöön

Maksa käytöstä

Pelkkä kertapalkkio per rahoitettu lasku

Helppo aloittaa

Selkeät rahoitusraportit taloushallintoa varten

Näin aloitat laskurahoituksen

1.

Yhteydenotto

Jätä yhteydenottopyyntö verkkosivun kautta tai avaa asiakkuus netissä

2.

Tarjous

Saat viimeistään seuraavaksi arkipäiväksi tarjouksen, hyväksy tai hylkää se

3.

Rahat

Jos hyväksyt tarjouksen, maksamme rahat laskusta tilillesi jopa päivässä

4.

Jatkuvuus

Jatkossa rahoitat vapaasti haluamasi laskuja ilman määräaikaisuuksia

Ota yhteyttä

Avaa asiakkuus netissä

Voit myös avata asiakkuuden suoraan netissä muutamassa minuutissa ja tutustua meihin etukäteen ennen rahoitustarjousta. Asiakkuuden avaamisen jälkeen otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Asiakkuuden avaaminen on ilmaista ja se ei sido sinua mihinkään.

Avaa asiakkuus

Laskurahoituksesta kokemuksia

3D Wind Service

Miksi käytätte laskurahoitusta?

"Tuulivoimaloiden lavojen huoltokausi on lyhyt ja yrityksen kassavirta on kovilla, kun kauden alussa pitää saada kaikki tiimit varustettuina töihin, mutta laskutus tulee viikkoja perässä töiden valmistumisen ja kunkin asiakkaan laskunkäsittelyn mukaan. Olemme kokeneet, että Fellow Pankki on tarjonnut eri laskurahoituspalveluista selkeästi parhaan asioinnin, nopean toiminnan ja pistetään tulemaan asenteen."

Ota yhteyttä

Asfalttihuolto AH

Miksi käytätte laskurahoitusta?

"Asfalttialalla maksuehdot ovat vuosien saatossa pidentyneet. Lisäksi alkavissa työmaissa kustannukset ovat usein etupainotteisia suhteessa saataviin. Näiden takia kotiutamme myyntisaamiset heti kassaamme ilman eräpäivien odottelua. Valitsimme Fellow Pankin, koska perheyhtiönä halusimme pankin, joka pysyy pyydettäessä taustalla. Laskutus ja yhteydenpito asiakkaisiimme pysyy meidän ja asiakkaan välisenä."

Ota yhteyttä

Tietoa laskurahoituksesta

Laskurahoitus tarkoittaa sitä, että yritys ei odota asiakkaan maksua tehdystä työstä tai materiaalista, vaan muuttaa laskunsa heti rahaksi rahoittamalla sen rahoituslaitoksessa. Laskurahoituksella saat yritykseesi tulevista rahoista ennustettavampaa, kun voit heti muuttaa kaikki saatavasi rahaksi. Yrityksesi maksuvalmius ja kyky ottaa uusia projekteja vastaan paranee, kun rahat ovat kassassa, eikä tietokoneen näytöllä saatavina.

Yritysten rahoitusvaihtoehdot ovat olleet jo jonkin aikaa murroksessa uusien rahoitusmuotojen täydentäessä nopeasti kiristynyttä pankkirahoitusta. Erityisesti laskurahoituksen tarve pk-yrityksissä on kasvanut viime vuosina nopeasti, koska suuret yritykset ovat pidentäneet omia maksuaikojansa sekä rahoituksen vakuusvaatimukset ovat kasvaneet pankeissa. Yritysten reaalivakuuksien puute ja liiketoiminnan nopea kasvu ovatkin olleet selkeitä syitä siihen, miksi yritykset ovat alkaneet rahoittamaan laskunsa kauttamme. Laskujen rahoittaminen on helpoin tapa saada rahaa yritykselle.

Laskurahoitus soveltuu ensisijaisesti yrityksille, joiden toimialalla pitkät maksuehdot ovat yleisiä. Tämänkaltaisia toimialoja ovat esimerkiksi tukkukauppa-, rakennus- ja kuljetusalat. Pitkien maksuehtojen kanssa painivien yritysten lisäksi kasvuyhtiöt ja kausivaihteluista kärsivät yritykset käyttävät tavallisesti laskurahoitusta kassanhallintaan ja maksuvalmiuden tehostamiseen.

Yrityksen rahan tarve ja kassa voi vaihdella huomattavasti kausittain. Kausivaihtelusta potevan yrityksen iso haaste on epätasainen kassavirta, joka haittaa liiketoiminnan kasvattamista sekä synnyttää turhaa stressiä yrittäjälle. Laskurahoituksella saat kassavirrastasi paremmin ennustettavaa tietäessäsi tarkalleen, milloin saat laskun täysimääräisenä kassaasi. Meillä päätät itse, milloin ja mitkä laskut rahoitat, joten voit rahoittaa laskusi vain kausivaihtelun aikoihin.

Kasvuyritykselle tyypillistä on investointien ja rekrytointien tekeminen. Nopea kasvu kuitenkin vaatii joustavaa kassaa, joka ei usein uudessa kasvuyrityksessä pysy kasvun mukana. Laskurahoituksella tehostat rahan kiertoa, jolloin liiketoiminnan kasvattaminen helpottuu, kun raha on valmiina käyttöön, eikä saamisissa paperilla. Rahoita laskusi nopeasti ja helposti netissä, jolloin voit keskittyä toiminnan kasvattamiseen.

Pääsääntönä laskun täytyy olla riidaton ja yritysten välinen. Käsittelemme kuitenki kaikki laskut tapauskohtaisesti, joten ota vaan yhteyttä ja katsotaan yhdessä tilanteesi. Laskurahoituspalvelussamme ei ole määräaikaista sopimusta, jossa sitoudut rahoittamaan kaikki laskusi tietyltä ajalta. Meillä voit vapaasti rahoittaa vain valitsemasi laskut silloin kuin haluat. Rahoitamme myös laskuja, joissa maksajana on ulkomaalainen yritys.

Lähtökohtaisesti laskun rahoittaminen ei vaadi vakuutta, vaan lasku toimii rahoituksen vakuutena.

Tiesitkö, että laskun myyminen ja rahoittaminen eivät ole sama asia? Laskurahoitus on miellyttävämpi tapa vaalia tärkeää asiakassuhdetta verrattuna laskujen myyntiin perintäyhtiölle. Laskujen myynnin periaatteen mukaisesti laskusi siirretään automaattisesti perintään yhteistyökumppanisi toimesta, mikäli ilmenee, esimerkiksi inhimillisestä virheestä johtuva, maksun myöhästyminen. Laskurahoitus on taas selvästi pehmeämpi ja kunnioittavampi menetelmä parantaa omaa maksuvalmiutta, koska säilytät aina mahdollisuuden neuvotella asiakkaasi kanssa.


Ota yhteyttä


Katso myös muut rahoituspalvelumme

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja​

Pyydä ilmainen ja ei-sitova rahoitustarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-17 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja saat alustavan luottopäätöksen jopa päivässä.