Aloita säästäminen turvallisesti

Avaa säästötili tai tee määräaikaistalletus

Meillä säästämisen aloittaminen ei vaadi suurta varallisuutta tai erityisosaamista sijoittamisesta. Nostorajoituksettomalle säästötilille maksamme korkeaa 0,75 % korkoa. Määräaikaistalletukselle saat 1 % - 2,5 % koron riippuen talletuksen pituudesta. Talletuksen ajaksi voit vapaasti valita 6 - 36 kuukautta.

Olemme suomalainen pankki, joten täällä rahasi kuuluvat Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin 100 000 euroon asti. Mobiilipankissamme voit näppärästi tarkistaa ja hoitaa säästöjäsi missä ja milloin vain suoraan puhelimella. Tarjoamme myös rahoitusta kuluttajille ja yrityksille.

Avaa säästötili

Miksi aloittaa säästäminen palvelussamme?

Korkea korkotuotto

Saat säästötilille 0,75 % ja määräaikaistalletukselle jopa 2,5 % koron

Suomalainen pankki

Valitse säästämiseen kaveriksesi luotettava ja vakavarainen pankki

Ei maksuja

Pankkitilin avaaminen ja käyttäminen palvelussamme on maksutonta

Helppokäyttöinen

Hoida säästöjäsi missä ja milloin vain, vaikka kotona suoraan puhelimella

Näppärin tapa hallita säästöjä

Mobiilipankissamme voit hallita säästöjäsi missä ja milloin vain suoraan kännykällä. Lataa mobiilisovelluksemme ja pankkipalvelumme ovat aina puhelimen avauksen päässä.

Syötä puhelinnumerosi alla olevaan kenttään ja pyydä tekstiviesti, jossa on linkki mobiilisovellukseemme. Voit myös ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

+358

Kun tarvitset henkilökohtaista palvelua

Meille asiakaspalvelu tarkoittaa lyhyitä jonotusaikoja puhelimessa, kysymyksiin vastaamista päivässä sekä mahdollisuutta hoitaa pankkiasiat ihmisen kanssa. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 9-18 ja viestiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.