Tarvittavat liitteet yritykselle

Lähetäthän meille alla mainitut liitteet, kun haet rahoitusta yritykselle.

1. Kopio ​tilinpäätöksestä

Kopio viimeisimmästä ja vahvistetusta tilinpäätöksestä (tuloslaskelma ja tase) täydeltä tilikaudelta. Viimeisimmän vahvistetun tilinpäätöksen lisäksi toimita kirjanpitoraportti tuloslaskelmasta ja taseesta kuluvalta tilikaudelta.

2. Kopio henkilötakaajan esitäytetystä veroilmoituksesta

Kopio viimeisimmästä verottajan toimittamasta verotuspäätöksestä. Tässä näkyy eriteltynä ansiotulot ja pääomatulot sekä tuloista tehdyt vähennykset kyseiseltä verovuodelta. Veroehdotus on tullut sinulle keväällä 2020 ja mikäli siihen ei ole tullut muutoksia, voit lähettää sen yhteydessä olevan verotuspäätöksen. Voit myös pyytää kopion verotuspäätöksestä verohallinnosta (www.vero.fi).

3. Tiedot ​lainalle tarjottavista vakuuksista

Reaalivakuudella on merkittävä vaikutus luottopäätökseen ja lainan korkoon. Tarjoamalla haettavalle rahoitukselle reaalivakuutta säästät rahoituskustannuksissa merkittävästi. Vakuudeksi lainalle voidaan tarjota esimerkiksi asunto-osakkeita, noteerattuja osakkeita, kiinteistöjä ja yrityskiinnityksiä. Vakuusarvioinnin tueksi voit toimittaa esimerkiksi kiinteistönvälittäjän tekemän arviokirjan vakuudeksi tulevasta kohteesta.

Tutustu kaikkiin pankkipalveluihimme